Coola solbrillor och porrfilm

Jag ser cool ut eller hur? Har bestämt mig nu, skickat in namnändring till skatteverket typ. Jag ska heta Julia i fortsättningen för jag tycker det passar mig bättre och det är ju ett tjejnamn (jag är tjej). Jaa, det har inte hänt mycket, har färgat håret lite så det blev lite förstört. Får göra hårinpackning sen om jag orkar, men typ orkar inte. Mitt hår ser skit ut och det accepterar jag. Jag har varit med om en rolig upplevelse! Fick chansen att vara modell i en porrfilm för inte så länge sen, fick en stor dildo uppkörd i … ja tihi ni vet. Det var faktiskt inte så farligt och jag fick hela 100 spänn! Han som filma sa det var 50 mer än vad tjejerna brukar få. Ok, ett smakprov, en stillbild från filmen:

100 spänn för bara 2 timmars arbete, inte illa. Neej, men nu ska Julia ut och vara cool med sina brillor, ha det fint!!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *