Julia-fulia

Vem är jag idag? Två tummar upp på min avatar. Ibland är jag tihihi lite väl knasig. Det är så här, jag brukar fejka vem jag är på vissa forum och så. Ibland efter jag avreggat mig på nått ställe börjar jag skriva helt ologiska och negativa inlägg som gäst med ett annat nick typ ”Sara”, ”Julia” eller nått annat liknande fånigt namn. En gång kom en kille på mej men jag ljög och sa att jag inte hade skrivit det där 😀 Vissa kanske skulle kalla mig oärligt schizo och troll men jag kallar mig KUNG och jag är frän och bäst.  Gör som jag och trä en påse över huvudet idag, de e skitroligt! Läs tråden där jag fejkar och ljuger 😀
Ska äta kav nu, hej!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *