Val smal hal

Nu är det dags igen för träskallarna att börja ljuga sig gula och blåa och lova allt mellan himmel och jord för att få ”makten”. Efter valet händer det ingenting och ingen med intakt verklighetsuppfattning tror annat. Snart är det slut på teatern och sniglarna kan krypa tillbaka in i riksdagen igen. Good riddens, va?

När uggran inte får sista ordet blir det ett ståhej.
Om hon får sista ordet är det alltid A-okej.

Vi behöver en slags svensk Breivik som rör runt i grytan lite och får dom där pellejönsarna att sluta känna sig trygga hela tiden. Dom kan ljuga och ljuga år efter år utan att det händer någonting – det blir ingen palmemordsliknande händelse. Det vet dom om. Det är därför dom är så smug och fittiga för att dom har dygnet runt – bevakning, bor i gated community och har skydd av SÄPO osv. Dom är även uppbackade av fulmedia. Ja, inte SD-politiker kanske men alla andra. David Baas bassets allsort eller vad han heter går ju inte hem till sossepolitiker och ringer på deras dörr om dom skriver rasistinlägg på nätet. Han skulle få sparken om han gjorde det nöh.

Gamla vanliga Baas-kampanjandet dagar innan valet. Leta reda på betydelselösa SD-kommunpolitiker som skrivit neger på flashback osv. EXPO förser Baas med information som dom många gånger kommit över på olaglig väg samt långt tidigare än när det publiceras. Ni förstår, Baas har artikeln färdig långt innan och pubbar den så nära inpå valdagen som möjligt för att försöka oraka så mycket skada som möjligt för SD. Om det var ett annat parti inblandat skulle det komma ut efter valdagen om det ens såg dagens ljus alls. Ljugmedia för en uppenbar agenda nämligen och det är alltså inte frågan om journalistik i ordets rätta bemärkelse. Det där är ba skvallerbytta bing-bång, inte en journalist. Alla som kan tänka logiskt vet att det kan finnas 10, 20, 30 rötägg i Sveriges kanske näst största parti preciiiis som det säkert finns några tusen rötägg på aftonbladet/expressens redaktioner. So what?

Så det är lite skendemokrati över det hela och ingenting kommer att förändras. Jag vinner alltid och det är en klen tröst för dig. Skriv eurocop.nu på en blank valsedel.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *