Glöm inte den 80-åriga damen

Sverige styrs av efterblivna clowner som helt saknar kontakt med verkligheten – det visste du ju innan. Den här nya lagen om förbud mot oreggade kontantkort som regeringen påstår ska bekämpa kriminella är ganska lattjo. Alla måschte gå in och knyta sitt kontantkort till sitt personnummer som en riktig insamlingsgala. Alla som inte explicit markerar sina nummer som ”hemliga” kommer ut på t ex hitta.se. Jag tror att det här kommer kriminella gilla. Gamla personer som varken har koll eller bank-id måste gå ut till fysiska butiker och identifiera sig och blir därefter sökbara på nätet så jag, eller någon ännu värre kriminell, kan ringa upp och lattja med na’. Så jag ser ingen nytta med den här lagen alls och den har snarare potential att förenkla arbetet för kriminella som helt plötsligt kan söka upp numret till moster Agda 80 år som reggade sitt nummer utan att läsa det finstilta. Hon var gömd innan lagen det lilla krypet, men nu ska hon rökas ut och slås ihjäl. ”Tack för det, televerket!”.

I egenskap av kriminell busringare ska jag vara tydlig med att jag aldrig ringt från kontantkort, så det är inte därför jag tycker illa om lagen. Jag har aldrig lurat någon på pengar heller. Det känns bara så cringe att dumskallarna verkligen tror lagen kommer att catcha kriminella. Om syftet var att kunna söka upp kriminella – varför inte ha en ”opt in” på registreringen hos nummerupplysningen då? Snuten kommer ju ändå ha möjlighet att begära ut uppgifterna i händelse av att någon enstaka idiot skulle få för sig att regga ett kontantkort på sitt personnummer för att sedan begå ”allvarlig brottslig verksamhet”. Nej, anledningen till att det inte är opt-IN är att mobiloperatörerna säljer vidare dina uppgifter förstår du, så då skulle dom förlora en jävla massa pengar påt och nummerupplysningssiterna skulle också förlora och bli än mer glesa på nummer. Deras nummersidor ser ut som kalhyggen nu för tiden med en massa namn utan nummer.

Hur ofta söker du efter nummer till privatpersoner? Bara när du vill skoja och har ont uppsåt förstås – alla av värde har du redan numret till. Jag pratar aldrig med någon okänd via telefon och vem fan boomer gloomer zoomer-ringer någon nu för tiden? Prank calls är en dead scene sedan länge och man kommunicerar mest via SMS med personer man redan har i kontaktlistan. Kriminella blattar kontaktar varandra på annat sätt än med nummer dom vet går att spåra. Dom flyger mattan under radarn.

Morgan Johansson och andra scum sucking neanderthal-politiker, drägg, sitter alltid nöjda och går aldrig att få tag på. Han skiter i om en kärring åker på en blåsning pga en stupid ass law han godkänt, det ska du ha fullständigt klart för dig. Det här kommer inte att stoppa blattarna att lura brallorna av handikappade 80-åriga fula gamla kärringar. Det är blattar som är problemet och inte oreggade kontantkort. Och blatteproblemet kommer inte regeringen att lösa i första taget för det är deras väljare förstår du.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *