Skitsnackaren

Om man inte tror på uggrans berättelse så är man en sexistisk manslems äckelgubbpung by default enligt svensk fulmedia och den där dåligt pålästa, eller lögnaren, Irena Pozar. Men kolla i stället video på när den där Heard vittnar och försöker pressa ut tårar från en sten. Kolla hur dålig skådis hon är. När man berättar om hemska verkliga händelser brukar det inte låta som man radar upp bullet points i en shopping list. Cringe. Men båda två har helt klart problem, och han får skylla sig själv när han gifter sig med ett psyko som spelar in samtal i smyg, men kom inte och snacka om att hon är offret här. Hon köpte en kniv i present till Deppiga Depp som hon påstår sig varit så rädd för. Hon kastade en vodkaflaska på Depp så han fick sy fast fingret ocksåh. Sen fanns det en massa inspelningar när hon beter sig som en jävla galning också men det vill tydligen inte Pozar berätta. Ponzi scheme.

Så tror man inte på uggran är det sexistisk propaganda direkt. Ja absolut kan det vara vara frågan om förtal och det även om det skulle ligga någon sanning bakom anklagelserna mot drop dead Depp. Derp Depp hade bevisligen problem som nöjde sig med ett psykfall där. Han har miljonerna och behöver inte utsätta sig för onödiga risker genom att bo tillsammans med en kossa som spelar in samtal i smyg. Jeez.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *