Will Smith blev butthurt

Den svarte fresh prince i bell air-negern Will Smith tappade tydligen fattningen (som om han någonsin haft någon) under Oscarsgalan i natt och gav stand-up-negern Chris Rock en smäll på nosen.

Upprinnelsen var att neger-stenen skojade om Wills fula fru förstår ni, och då kunde inte Will snabbt som en kobra langa tillbaka en bättre ägning utan var i stället tvungen att börja slåss som en upprörd apa. Game Over för blattar bråk-Will alltså. Det är ju så att är man snabb i skallen och lite på tårna så kan man försvara sig med underfundiga rappa ägningar a la Bubba Shepherd och behöver alltså inte använda knytnävarna. Ojoj jag har också ägt så många i mina dar så till den milda grad att en alkoholiserad gubbe kom över till mig en gång och ville göra en Will Smith. Game Over. Det kan alltid vara kul att slå någon med handen rakt på nosen säkert, men det är smartare och än mer tillfredsställande att slappa till någon med ord, bara slå kuken ur munnen pån. Då vinner man… JAG vinner.

Så Will om du lär dig svenska någon gång och läser det här… Lär dig att äga. Sluta vara en cuck som försöker ”stå upp för din fru”. Det du håller på med nu är bara löjligt och du framstår som en fantasilös ägd cuckold joe som slåss som en chimpanzee. JAG borde ha alla dina miljoner kronor och det kändisskapet du fått av någon outgrundlig anledning. Ja, bara jag slipper få din fru på köpet då, för hon ser ju ut som en jävla sophög för fan, en skalle-Per på steroider. 22 bil till Stockholm från Hallsberg i all välmening. Patetiskt.

Många knähundar verkar försvara Will och det kan jag tänka mig beror på att fulmedia kört en kampanj under så många år att det värsta någon kan göra är att, snyft, såra någon, med kränkande ord. Det kan även bero på att Will är en slags neger. Hade det t ex varit Jimmie Åkersork som hade studsat upp på scenen och slappat till Chris Rock efter ett skämt hade det blivit ett annat ljud i skällan på fjantarna kan jag lova. Så PK-fittorna är inte ens konsekventa och reagerar som riiiktiga hönshjärnor. Nej, godnatt Sverige och godnatt för den där Oscarsgalan också som ingen längre tittar på.

Hoppas nu att alla PK-fittor strålar samman och slår ihjäl varanda som i populous när man tryckte på jordens undergång-knappen. Återigen, Game Over.

Brasklapp att jag skiter i om det visar sig att örfilen var en jude-kupp, fejk, för att skapa rabalder och ökade tittarsiffror. Spelar ingen roll, jag hatar Will oavsett och allt jag skriver om cucks är korrekt.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *