Klimat-dum

”Eeeej! Jag visste… ”. Jepp, jag visste att när coronahetsen nu börjar att avta i fulmedia så tar klimathetsen omedelbart vid. Jag skrev det förut och fick rätt som alltid. Nu är det hettan som är på tapeten och alla väderfenomen är helt plötsligt bara orsakade av mänsklig påverkan. Det stämmer inte, vi kan inte styra klimatet på det sätt som psykfallen i sin lilla religion påstår. Nästan så man hoppas att det blir en sväng till om den där corona som den också skulle orsaka jordens undergång enl media. Minns ni? Hur många ggr ska fulmedia och Greta ha fel innan ni börjar att tänka kritiskt?

Ujuj så originellt, står på vägen – försöker se ball ut

Greta kan fara åt helvete den lilla snorungen.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Klimat-dum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *