Äntligen bio 📽

Äntligen! Vad jag har väntat på det här! Jag har haft en sådan längtan under pandemin att återigen få betala ett par hundra kronor för att få nöjet att sitta i en fullsatt lokal bland fjärtande, prasslande, babblande yo-hoes som smaskar på godis som är tre gånger dyrare än i en vanlig livsmedelsaffär. Och filmerna som kommer ut nu är ju så, ja jag vet inte vad jag ska säga det produceras så många bra filmer nu så visst blir man sugen? Mm, lika sugen som du blir varje gång du går förbi ett glory hole på din mammas arbetsplats. Hörrödu jag skiter fullständigt i vad du sysslar med på din fritid din ägda judefan, heil Hitler.

Nej, jag överlåter det där till dig. Sätt dig i din vagn och rid över till cinematografen du. Det är så modernt och nödvändigt att man 2021 behöva tränga in sig i en lokal, betala för att se reklam och passa en specifik tid. Känns så fräscht. Och efter filmen kan du ju gå in i en telefonkiosk och veva fram ett samtal till din gammelfarfar och berätta att du såg rörliga bilder i Stöckhölm deh. Sen kan du skicka ett järnvägs-telegram till Åsa-Nisse ocksåh. Du är patetisk men där skrev jag väl ingenting som du inte redan visste.

Biografer ska bara dö ut för det fyller inget direkt nödvändigt syfte i ett modernt samhälle. Det var åratal sen jag gick på bio och jag kommer nog aldrig mer göra det då jag är ganska så smart.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

7 svar på Äntligen bio 📽

 1. Max Levin skriver:

  Väl sagt, mycket väl sagt. Såg nån trailer för nåt tråkigt skämtprogram där någon Bulten i Bo-negress ironiserade om ”Who wants to watch the latest JAMES BOND in the theatres when you can watch it on your phooone?!” James Bond, jävlar vad dom clutch at straws.

 2. Grodan skriver:

  haha guldinlägg men fy fan va tråkigt med bio

 3. boko haram skriver:

  bioduken är magisk, publiken kan ju dra åt helvete dock. dick.

  • Sadde skriver:

   Nej, tyvärr finns det ingen bioduk i världen som är så pass magisk så den kan förbättra skitfilmerna som nu mera produceras. Helt rätt, alla som går på bio kan dra åt helvete

 4. Chrille skriver:

  Corona-narrativet är trött och urmjölkat men skulle inte förvåna mig om den globala eliten fortsätter använda det som ett verktyg för mer totalitära åtgärder framåt hösten igen. Jag ser er.

 5. Street Legal Whore skriver:

  Halloj!

  Lever LC fortfarande? Ha en trevlig helg.

  m.v.h Ralle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *