Stackars dig

Julstrul med blodpuddingen och tunna moroten för fattiga ensamstående passionerade kvinnor som gillar att få ett skott i musen. Tydligen har det blivit ett helvete för alla ensamstående kvinnor nu enligt en skräptidnings-artikel jag läste i morse. Det är Covid nittons fel. Eller?

Stackars barn…

Du när jag läste artikeln, som tog upp flera exempel på low lifes, så upptäckte jag att nästan alla sk offer hade minst 2 st crumb crunchers, dvs barn i sitt hushåll. Min fråga blir då: vem valde att skaffa barnungar? Ska jag behöva läsa om gnälliga tjickisar som ”bara” har 6 papp kvar på kontot EFTER hyran är betald? Ööö, om hon hade valt att inte särat på benen i tid och otid och skaffa 3 st skitungar skulle det inte vara några problem alls med sex laxar i en ask. Man klarar sig på bara några tusen i månaden om man inte har en massa barn. Lätt.

Så det här är inte coronas fel. Det är enbart kvinnornas fel som valde att rida barbacka på en sprutande Barack Obama-kuk. Oansvariga kvinnor som valt att knulla oskyddat med dead beats. Var är barnets farsa? Vem valde den mannen? Ingen sympati över huvud taget från min sida, kvinnan får söka socialbidrag och knipa käft. Använd kondom, p-piller eller stoppa in en jävla ”pissoar” i fittan. Ni vet vad jag menar och att jag har rätt men i dagens samhälle måste man tycka synd om dumskallar som försätter sig själva i efterblivna situationer.

Visst kan det bli svåra tider, fine, men det brukar mest drabba oansvariga nollor som bränner alla pengar, knullar some guy, poppar ut barn som en party popper och sen bölar i media när det blir ”svåra tider”. You did this to yourself. En av knubbiga kvinnorna gnällde på att hon inte hade fått bidrag för HON hade inte skickat in ansökan i tid. Är inte det lite viktigt att du gör det om det är så djäävla viktigt att du och dina ungar ska kunna käka pasta och havre? Socialen borde ta barnen ifrån henne så länge tills hon fått ordning på sitt liv för hon är bevisligen oansvarig som inte ens kan skicka in en ansökan i tid.

Man ska ha en plan B. Och det är inte plan Barn eller Plan International jag syftar på då. Försök att få ordning på ditt liv för helvete, det här håller inte. Kryp ut ur din lilla offerkofta innan jag kommer över och örfilar upp dig så du snap out of it. Och du, God Jul! Det kommer jag ha deh.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

6 svar på Stackars dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *