Dumskallen där

Äcklig ”morsa” höll sin son inlåst i en pissig lägenhet i 28 år så han tappade tänderna och blev som en karaktär i en skräckfilm/Kart-berättelse. Dumskallarna i fulmedia intervjuar systern till det inlåsta miffot och beskriver hur morsan psykiskt misshandlar skiten ur honom och håller honom i princip helt inlåst sedan han slutade sjuan. Reportern, dumskallen där, avslutar artikeln med att fråga miffots syster…

Mm, fruktansvärt vad MYNDIGHETERNA gjorde mot den killen. Varför inte fråga ”da fuck tycker du om din morsa som gjorde det här mot honom?”. Nej, för nu för tiden är det inte PK att vara ärlig förstår du. Hon är också ett stackars offer som aldrig kommer få ett straff eller ta ansvar för sina handlingar. Om det hade varit miffots pappa där emot, som gjorde så där, hade han fått sitta 28 år i fängelse. Han skulle fulmedia skära kuken av direkt.

Myndigheterna kan inte göra speciellt mycket om en morsa vill hålla sitt barn under radarn. Det är nog ganska svårt att upptäcka om hon inte vill berätta för någon vad hon pysslar med. Och om hon inte berättar så har myndigheterna no idea vad som händer bakom lykta dörrar. No idea. Det är enbart kärringens fel och dags för dig att inse det. Sen är lagar och regler utformade för att underlätta att kvinnor kan syssla med det där. Det ska till mycket innan myndigheterna med tvång får klampa in i en bostad utan anledning och look in his asshole. Det är lätt att komma after the fact med hindsight bias, look it up, och tro det är enkelt att upptäcka. Det är det inte. Men men, nu vet du det. Ha det så roligt med löständerna.

Uppd: som jag trodde så skyllde morsan nu på att det var farsans fel. Hon kommer så klart inte få ett straff. Det spelar ingen roll att han har varit död sen 90-talet, han hade tydligen ”kontroll” över hennes handlingar ändå. Välkommen till lilla landet lagom.

Och vem valde den mannen som dog i början av 90-talet? Hon. Var inte orolig, åklagaren har redan släppt ut na. Igen: Om det hade varit ombytta roller skulle farsan fått sitta. Big time. Det vet du mycket väl. Det är alltså alltid mannens fel.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dumskallen där

  1. massifritzl skriver:

    kvinner är sinnes, heeeelt friskt beteende. inte ens kart hade låtit det gå så långt

  2. Grodan skriver:

    Hahaha! Skyll inte på morsan nåh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *