Ny fluga

Dags för en ny jordens undergång-fluga som basuneras ut i samhället som en riktig Greta Thunberg-hysteri. Det heter convid 19 tror jag, en videoapparat från 80-talet som är out to get you. Hittills har en 85-årig klen ful gammal kärring dött i Sverige av sisådär 600 smittade. Ja, convid är ett slags virus som gör att du blir förkyld och i mycket sällsynta fall, om du är klen, angriper bronkerna så brokers goes bananas och hela börsen rasar. Seriöst? Gå in här och läs om några år när hysterin avtagit. Det här kommer bli som svininfluensan, fåret Dolly, fågelinfluensan H5Q1 eller vad fan och hans moster hette. Det är en fluga! Fluginfluensa som tyvärr influerat många att hoppa omkring med handsprit som Daffy i looney tunes.

Visst man bör vara renlig som jag och inte vara reckless. Men nu har vi sedan länge svängdörrar in till Sverige så vilka drägg som helst kan släpa hit virus av alla dess slag så det går aldrig att skydda sig om man inte bor i en prepper-stuga ute i skogen förstås men då har man andra allvarliga problem. Lite sent att försöka täppa till gränserna och skithålet nu. Vad jag kan se har Finland väldigt få smittade. Kanske för dom inte tar in dräggdjur?

Oroa er inte. Viruset dödar bara ett fåtal av alla smittade. Tråkigt om det drabbar en anhörig va men du kan när som helst få en köttätande bakterie eller så brister ett blodkärl i hjärnan på dig för du oroar dig hela dagarna. Tagga ner och läs det här sen. Jag hade rätt.

Finns en positiv nyhet och det är att jag slipper höra nyheter om den där lillgamla lilla skiten Greta nu på ett tag. Visst, den här convid börjar också bli en broken record nu. Det är ingen digerdöd där 1/3 nordbor dog typ. Orkar inte ens slå upp antalet men det var aaaasmånga du. Det här är i princip en vanlig förkylning i 98 % av fallen. Som killen jag en gång ringde till sa: ”gå och dööö”

Observera arabisk information. Lär er mer svenska.
Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *