Smack rakt i käften

Alltid är det mest synd om uggrorna (kvinnor). Det spelar ingen roll om det är fler män som dör – det är alltid mest synd om uggrorna. Nu tjabbas det om att kvinnor far illa i hemmet då dom sitter av corona-isolering. Hypotesen är att männen kommer bunta ihop och slå ihjäl na’.

Preciiiis som med allt annat så finns det lösningar på det problemet: Bosätt er inte med mördare, Bosätt er inte med män som slåss. Det och : tjata inte och näbba inte emot om du sitter isolerad med en farlig galen man. Och vem valde den mannen? Vem valde att skaffa eventuella barn med den mannen? En gaaalen maan.

Vad skulle du göra om du satt dag ut och dag in med en tjatmoster i öronen? Jag skulle slå ihjäl henne direkt. Det är därför jag tar mitt ansvar och vill vara ensam och ha lugn och ro så får white trash göra sitt jobb.

”Gööör det sjäääälv för heeelveteee”

Originally Pubbad 2020-03-31

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Smack rakt i käften

  1. FETTOFITTAN skriver:

    SOM ÄTTABLERAD KVINÅ”HAN’LARÄ” MÅR JA MINDRE DÅLIT AV DETTA =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *