Greta VS BAMSE

Minns ni när Greta i ett tal sa att hon ville att ni skulle få panik av klimatet? Mm, hon pudlade nyligen och sa i en intervju att ”jag meeenade inte att ni ska få panik”. Det verkar inte gå att lita på det där impulsiva sextonåriga barnet av någon anledning. Hmm. Det verkar nästan som hon trollar och kan när som helst byta åsikter som en hattig skateboard. Som vilken politiker som helst alltså som saknar utbildning. Låt oss säga att en kille som kallar sig speeder blir ihop med Greta, flickvän, skulle hon ena dagen kanske kalla honom ”gose-nussen” och skrivit ”du är den snällaste personen jag träffat” på bynk och twitch och allt vad fan allt heter. Sen, ett par dagar senare när uggrans ADHD-hormoner lugnat ner sig lite skulle hon blocka honom och kalla honom för ”kukarsle” och ”jag ångrar att jag träffade dig” .

Han ser ut som Greta

Varför är det ingen som i stället skriver om Gretas farfar Olof Thunberg? Han är en känd och till synes trevlig skådespelare som bl a talade in BAMSE-serier som jag lyssnade på när jag var liten. Olof är fan ja säkert 94 år nöh om han inte redan dött och han har verkligen gjort någonting av sitt liv. Blivit känd skådis och inte bara gnällt och varit neg nancy. Han måste skämmas över Greta nöh och när han dör snart så kommer fulmedia använda hans död för att promota Greta och skriva artiklar om ”Gretas BAMSE-SORG – Greta sörjer sin farfars död – sen händer det otroliga”. Är det kul att leva i ett totalt pissy whippat eunuck-land där alla verkar bah bry sig om en sak och det är vem som kan känna sig mest rädd för vad som ska hända med ”klimatet” om hundra år eller två. Det finns verkligen ingenting annat att oroa sig för inte? Inga människor som far illa på annat sätt? Inga rån och mord och skjutningar som inte har ett fitt med klimatet att göra? Privilegierade lattegumman född med en silversked up her ass. Jag släpper ut mindre koldioxid än Greta och hon åker på nöjesresor som hon inte ens behöver betala för. Hon får allt hon pekar på och hennes föräldrar sa inte ens åt henne på skarpen när hon skolkade och satte sig som en zigenare med skolstrejkplakat på smutsig trottoar. Om jag var Gretas farsa, och tro mig jag är så in i helvetes gammal så det skulle kunna vara plausible, så hade jag gjort så här:

Rektorn på särskolan Greta ska gå till kontaktar mig o säger ”Du din dotter sitter på torget med plakat om klimatet nöh? och hon har skolkat ganska mycket på sistone. Får hon verkligen bete sig så? Kan inte du… Hallå? ” Mer hinner läraren inte berätta. Jag slänger telefonen i väggen och tar med mig kopplet till kamphunden. Jag jobbar som tränare på ett hunddagis för ”kamphundar” by the way. Jag slirar upp på trottoaren bredvid Greta, för i detta exempel har jag bil och körkort vilket jag i verkligheten don’t give a shit att ha ens för jag är mer klimatsmart än Greta but I degrees. När jag kommit ett par meter från na tutar jag skithögt i 5-10 sekunder i örat på na så hon hoppar till och snap out of it. Hon blir chockad när hon ser mig för hon vet att det hon gör är fel. Jag går ut ur bilen, tar plakatet som står bredvid na och slänger det våldsamt åt helvete. Jag greppar tag i hennes trade mark fläta kanelbullehår och väser högt genom tänderna: ”vad fannhålller du på med?!!”. Sliter in henne i baksätet, hon får inte ens riding shotgun när hon betett sig olydigt, och gör burn out. Under bilfärden förklarar jag att om hon gör det igen kommer jag kontakta Buppa, dvs BUP, och eventuellt buppa till henne. Jag skulle säga ”jag skäms över dig”. Jag skulle lära henne kritiskt tänkande och värdet av att kunna ta debatten och LÄRA sig saker i skolan så man har ammo. Skulle hon då säga ”jag tar debatten ju jag höll ett tal om klimatet på torget (tar fram ett papper) ” skulle jag säga ”men en monolog är ingen debatt! Du läser bara upp den där skiten som förmodligen inte ens du har skrivit (knycklar till hennes lapp, vevar upp rutan o slänger ut) Skärp dig för fan.”. Mycket riktigt, det var ”kompisar” till Greta som hade skrivit talet och sen fick henne att sitta på torget för att dom gillade att mobba henne. ”jag slår vad om att jag kan få henne att sitta med det här plakatet på piss-stället i morgon också hehe”, ”tror du dampungen läser talet också hihihi” . Dom skrattade åt na bakom hennes rygg. Jag kör henne hem och, smack, lär henne lite mer om hur ett barn ska bete sig. Suck, nej jag använde aldrig kopplet. Den var bara för att illustrera att jag jobba hunddagiset deh. Jag fick 65 000 kr i grundlön där så ganska smutt. Nog om det.

Efter den dagen då hon blev rädd för tutan och såg att det fanns någon som brydde sig om henne så gick hon inte tillbaka till torget och satt som en fågelholk igen. Hon fick en känsla av obehag att se den platsen där hon totalt gjorde bort sig och blev förnedrad.

Om det här händelseförloppet ovan utspelade sig i dagens Sverige skulle hon anmält mig för misshandel, jag hade suttit inne och Greta hade varit uppstudsig mot mig ocksäh. Fyfan. Glad att jag inte är hennes eller någon annans farsa du. Dels för då hade det inneburit att jag knullat Malena Ernman (!) och dels för att jag vill absolut inte ha några orosmoment i mitt liv whatsoever. Jag vill göra vad jag vill utan några som helst kompromisser. Vill du vara cuck så var det men lämna mig utanför det är du snäll. Ändå vet jag självklart instinktivt att man inte ska behandla sitt barn på det sättet som hennes nuvarande ”föräldrar” gör. Man ska säga till på skarpen och ta luven pån.

Tyvärr har Greta djävligt dåliga föräldrar som är sämre än vad jag hade varit. Greta sa i ett sk tal någonting i stil med ”ni har stulit min barndom”. Mm, säg det till din morsa, tjejen. Säg det till alla klimat-hjärntvättade vuxna som sitter med armarna i kors när du beter dig som en naiv liten spoiled brat mot allt och alla. Det här är fan inte klokt.

Det fanns en bild där Greta står och stirrar på Donald Trump med psykotisk hatblick. Ok, hon är bara en liten skitunge for christ sake? Trump är i vart fall president vad man än tycker om den clownen med hår som liknar cotton candy made of piss. Och jag skiter i hur många följare hon har på twitter och Facebook. Många cucks hakar på trender, och? Det här har blivit End of the line gällande rationellt tänkande individer här på jorden. Inte klimatet – Det tuffar på långt efter Gretas död, tro mig. Hon blir utnyttjad, är nu ett varumärke och behöver aldrig någonsin gå i skolan nöh för det såg fulmedia till, att göra henne ekonomiskt oberoende genom att promota henne. Antar att det är ok att knulla ett barn i röven bara man betalar för det. Flickan i Gamla Stan.

Håller du inte med mig? Gör då mig en stor tjänst. Stör inte mig med din rappakalja utan ställ dig bara framför en spegel och se dig själv djupt in i ögonen och säg ”jag vet att jag har fel innerst inne men jag är bara en sån slappkukad cuck asså. Sorgligt men det här är tyvärr jag asså. Står jag för vad jag gör?” avsluta med att skjuta huvudet av dig själv (”Ska du ta livet av dig?” ) med din uggras revolver som hon ursprungligen köpte för att döda dig med och du visste dessutom om att hon köpte den för det syftet men lät henne köpa den. Du sa” klart du ska få ha revolver om du blir lycklig av det! ”

Vila i frid gamle goe gubbo

Sånna som du, sir, är vad som är problemet med det här samhället. Det är inte Gretas fel – det är cuckboegarnas fel. Där kan man snacka om cuckba. Tvi!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Greta VS BAMSE

  1. Grodan skriver:

    Du och kamphunden hade LÄRT henne ahahaha!

    Vila i frid gamle goe gubbon

  2. Area51 skriver:

    Snygg bild på Kart Nisch i slutet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *