Värk-checken

”Har du ont i rumpan? Känner dig ägd? Jävlats med Sadulisten och blivit butt hurt? Du behöver en värk-check. ” fr o m idag byter den här bloggen namn till värk-bloggen. Det är roligt att byta namn och så blir ju allt så förändrat också bara genom ett simpelt namnbyte.

Kolla in den här mannen


Suck. Nej, inte han igen, jag menar så klart


Så här glad var jag när jag kom på att jag skulle byta namn till Värk-bloggen.

Jag kommer att komma till dig ikväll. Du går inte säker. Jag förlorade vatten i kroppen det droppade ut i toaletten. Drick mycket vatten nu i sommar och som jag sa förra året: ”det blir inte lika varmt nästa sommar så lugna ner er” . Jag hade helt rätt.

Om inte bloggen heter värk-bloggen när du läser detta så är det för jag har bytt igen. 

Sköt om dig din döing och be mamma byta.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Värk-checken

 1. FarbrorJako skriver:

  Saknar dina blogginlägg. Fortsätt, det är kul.

 2. Groovy skriver:

  Följt er i många år!
  Hade varit kul som fan att få snacka discord/skype/ts eller vad du nu använder Sadu och bara snacka lite skit 🙂

 3. Floden skriver:

  Må du leva i plågor, barnsliga fjantiga idiot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *