Alla vet vem jag är

Kolla in det här: Hemfridsbrott har varit olagligt länge. I slutet av 1800-talet stod det så här i en gammal lagbok. Snyft du är skyldig mig 10 riksdaaaler, Kjell. Kan du läsa lagbokstexten? Kan ni läsa det jag skriver nu? Det står så här: ”hwem sowf bisf god gård stuga behstfr bibb bibba”. Jaja, det var det fina typsnittet eh. Det var fint FÖRR när boktryckarkonsten var en riktig konst deh.  Give me mo fuckin money! Hehe ja ni kan ju gå och suga på ett avgasrör så länge.

  1. Jag skriver inte så ofta i denna härliga blogg.
  2. Hoppas ni har det bra och att ni vågar sitta och käfta med den här killen på bilden nedan, bakifrån. Anonyyymt.
jag är väldigt nöjd och belåten

Jag är nöjd och belåten. Synd att jag dog men skulle aldrig ha viftat med fake-pistolen. Polisen kan inte avgöra om vapnet är fake på avstånd. Polisen måste agera direkt och kan inte chansa. Jag får vila i frid nu. Gjorde en djävla ball grej ändå. Jag ville faktiskt döda poliserna och trodde det var en äkta pistol pån. Puss i muffselibaba. 

 

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *