Nordfront demonstrerade i Göteborg

Nu är det dags igen. Kollade på en livesändning från nordfronts demonstration i Götebirg som gick av stapeln idag vid 12-13-tiden. Nackdelen med dagens ”live-sändningar” är att så fort ”shit hittar the fan” så blir internet så överbelastat på den plats där spektaklet förekommer så all form av livestreaming slås ut. Eller ja, inte all, fulmedia har så klart resurser att klara belastningen säkert till viss del, kollade inte så noga. Men nordfronts stream blev hackig som nazistiske hacke hackspett.

Nordfront demonstrerade idag kl 13 i Göteborg. Foto: nordfront.se NORDFRONT TV

Förr i tiden, med analog sändarutrustning, kunde man honka ut material mycket mer stabilt än nu. Då kunde hur många som helst kolla och det drog ingen bandbredd alls. Det spelade ingen roll om 1 eller 100 000 000 st kollade på materialet. Nu för tiden är det mer regel än undantag att så fort det händer nått och många börjar kolla på streamen (eller på plats där shitten händer börjar använda internet i mycket högre utsträckning än tidigare) så börjar det lagga bajs. Det var lite bättre förr ur den aspekten. Beredskapen är inte god nu för tiden, nej. Så fort nått shitt hittar fanen så går internet ned och viktiga siter går ner på fem sekunder. En gååång… så honkade hesa Fredrik av misstag ut i Stickhelm. Då gick polisens site ned och även info-sidan där det ska stå VARFÖR hesa Fredrik honkade. Do you dig?

SEGA personer med plakat deras femååårige son ritade. Foto: nordfront.se

Fulmedia, som jag brukar kalla det, hade innan demonstrationen promotat demonstrationen och bjäbbat om hur synd det var om personer som blev utsatta för nazisterna på trettiotalet. Nordfront skulle inte få demonstrera för då skulle det väcka hemska minnen hos judar, bögar, osv. Men det är väl bara att stanna hemma i judehemmet då? Vad är problemet? Klart nationalsocialister också ska få säga sin åsikt och om man inte håller med dom så är det väl bara att ta debatten och vinna den med argument, om man nu har några. Det finns en hel del i samhället jag ogillar men jag brukar inte försöka stoppa deras rätt att få uttrycka sig bara för den sakens skull. Ta debatten era fega as. Sitt inte på flashback och aftonbladet och skriv ut vilken årsinkomst medlemmar i nordfront har utan ta debatten i sakfrågorna i stället. O-om ni kan det förstås. Jag är ganska säker på att är det holmgång ni vill ha och slå säften på nordfront med tjyv och rackarspel så är det nordfront som kommer att krossa er. Dom kan lappa till er så ni får åka pingplongtaxi till plåstersjukan. Fulmedia skjuter sig själva i foten genom att rapportera om nordfronts demonstrationer. Det ger bara dom fler medlemmar och mer pengar deh. Men det kanske är det fulmedia vill va? Ja, ful och ful ska jag säga.

Bokmässan är igång också där Nya tider ställer ut för andra året i rad. Många blev butt hurtade av det också och skapade en egen no homers-klubb och kommer nu ha en egen bokmässa för pk-stämplade godkända utställare. Det blir en pluralitet av åsikter det som heter duga. Egentligen skulle nordfronts demonstration utgå från bokmässan men det satte etablissemanget p för. Det slutade med att nordfront fick utgå från nån ICA-maxi-butik och gå max 800 meter. Så det är ganska så uppenbart att det finns många krafter som vill förhindra nordfront att nå ut till allmänheten. Polisen tvingade nordfront att ta en väg som gick förbi nån jävla judebyggnad och då smällde fulmedia upp det som att det var nordfront som hade bestämt att gå förbi synagogan, eller vad fan det var, bara för att djävlas. Pff, snacka om ohederligt sätt att rapportera.  Så ja, thats it my final word *pekar fuck u*

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nordfront demonstrerade i Göteborg

  1. Exmo skriver:

    ”It says no Homers. We’re allowed to have one.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *