SD våldtar tjej

Hon vill ha kuk (omoget)

LIVE-TV. Sänder live ifrån hennes vardagsrum elle? Sånna där sexgalna snuskiga drägg finns ju i alla partier… O-och han som sextrakasserade henne är inte så bra han heller. Det är ingen nyhet. Hon ser ut som en skådis i en porrfilm och har ett porrfilmsnamn hannah vig liksom, vem heter så? Jag har aldrig sett på porr förstås så jag kan inte..Eh who am I kidding det var jag som stoppa fingret i trosan på henne jag erkänner. Jag är nazist och med i SD.

Märkligt av express att sända live för en sådan sak, som om det var pågående brott som bilbrand i rosengård. Det kanske ligger lite i linje med deras agenda att överdriva det där, vad vet jag. Batra fick inte finger i trosa när hon äcklade sig i moderaterna. Nej, hon fick indisk äckelslicka hon, den äckliga masala-fittan. Ne, jag säger då det. Sexuellt perverterade äckel-media som bara bryr sig om sex och knull och kan inte ta debatten i sakfrågorna

Och innan nån anmärker så ja, jag var inne på expressen utan unvisit. Den tjänsten är bra men nu visar jag upp hur expressen presenterar nyheten för er så ni inte ska behöva surfa express. De e bradu.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *