Blind date med gulingen

Koka kiss i kastrull. Nu har pk-fittornas snedvridna syn (bokstavligt talat) gått för långt. En ”journalist” på en sketen lokalblaska har skrivit en krönika om bl a hur rasistiska fazer är som kan visa en nidbild av en kines på sin kinapuffs-förpackning. Alltså, take a chill pill, som fjortisar säger, eller take a kinapuff. Typiskt när sinnesslöa individer tolkar in rasism i allt och går ut i media och bölar. Han var med i tv4 (se bild) och klagade på att svenskar är så rasistiska och skriker rasistiska ord till honom varje vecka(!). Vafan, delar han lägenhet med skinnskallar, eller? Fazer har så klart inga ballar och tar bort den där nu, så han behöver inte oroa sig mer för den hemska loggan och kan fortsätta sin kamp mot det rasistiska svenska folket. Bravo!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Blind date med gulingen

  1. lucifer skriver:

    you had me at ”snedvriden syn”

  2. Audi skriver:

    Detta e ett HÅN mot alla människor i världen som VERKLIGEN lider av rasism!

  3. Max Levin skriver:

    Suck… ja Sverige är som en brud som man på skoj säger ”börjar bli lite mullig”, nästa vecka är hon ett benrangel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *