Jag suger fingerhål

Jag blir kåtKommentera mina blogginlägg så jag vet att jag är värd nått. Jag vill ha bekräftelse och blir väldigt upphetsad om du kommenterar mina fina blogginlägg (se bild). Vad trodde du, att jag sitter och skriver för att det är kul eller? Nej, jag vill ha en kräfta som ber, en BE-kräftelse!
Jag har snittat mig på glas, mitt ringfingertopp på höger hand blev snittad lodrätt så jag blir kåååt när jag ser den. Fingertoppen ser ut som ett KUKollon nu så jag suger på den hela tiden tills det pumpar ut blod ur ”hålet”. Jag tycker så vääääldigt lite om dig.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

5 svar på Jag suger fingerhål

 1. Sara skriver:

  stackare som blöder så förbannat mycket 🙁

 2. Kalzipp skriver:

  vi kan ingå ett kommentar partnerskap om du vill.

  jag ger dig du ger mig. mkt bögigt jag vet

 3. Kaptenen skriver:

  Underbar blogg!

 4. lucifer skriver:

  Synd med ditt finger. Jag åt en kräfta idag, den var god.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *