Livet suger

Jag har aldrig mått sämre. Mina sjukdomar är tillbaka och ingen kille vill ha mej fast jag verkligen försöker. Jag var med min kompis Sandra (jag har bara en för ingen annan förstår sig på mej) på stan. Vi var och köpte smink (hon sminka sig efteråt, se bilden t h) och åt en varsin hamburgare på kebabkungen. Fan vad jag mådde piss av den hamburgaren, den gjorde så jag blev ledsen så jag nästan började gråta. Men det är ingen fara för Sandis är en riktig vän så hon skulle inte skvallra om jag började gråta.Sandis är jättefin som ni ser men jag är så ful så spegeln spricker typ när den ser mig, den springer iväg. Jag är ful ful och jag är dum i skallen också o kan fan ingenting. Varför vill ingen vara med mig? Förutom Sandis, hon rockar fett när vi chillar galet. När jag säger till henne att hon ser ut som ett uppsminkat trögt griskadaver som inte ens en hill billy skulle vilja gifta sig med och få griskultingar med, då garvar vi bara. Hon brukar skoja och kalla mig ”bipolära fettokossan” när vi chattar, vi har så jävla kul hon o jag och alla andra kan dra åt helvete. Livet är ett enda stor skämt bara och jag mår skiiiit 🙁

Haha, men kolla den här roliga bilden jag skrev om förut, den är på Sadulisten som slår en polis i huvudet med en hammare. hihi kul med någon som typ är 30 år som fortfarande har barnasinnet kvar… skulle vilja träffa han nån gång och äga honom eller nått. Kanske kan spela att jag gillar den valrossen och sen dumpa honom och spela in det med en dold mick när han blir ägd. Kanske slänga upp på flashback? Fast jag e så ful så han lär inte ens tycka om mig, kanske Sandis får försöka. hahaha vi kommer garva så vi pissar på oss… ooops för sent. haha nej, men måste dra nu, hejdå bloggen!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

9 svar på Livet suger

 1. lucifer skriver:

  hahaha jävla uggra 🙂

 2. Fredde.j skriver:

  Haha jävla Stalker. Stalkar Johanna för att du är tänd på henne. Johanna kan nog knäcka dig i två delar. Du är ett miffo. F.n Vad ugly du är vem vill ha dig? Förstår hur du känner dig. Fuul vilken konstig näsa, syns genom masken också. Kan du inte rätta till den via plastik fantastik. Om du skall få en tjej så rätta till ansiktsmasken, ditt face. Ni är på ett gruppboende för utvecklingstörda någonstans i Norrland. Klaga aldrig på Tarottv ni kan göra en serie om er själva, och erat gruppboende. Hehe.

  • thaelias skriver:

   Fråga Johanna om hon vill gå om en termin i 1a klass med dig. Du har ju halva huvudet krossat av henne.

 3. Fredde.j skriver:

  Livet suger för Sadde och dom andra norrlandspåvarna. Ja det är bara en tidsfråga innan ni skakar galler inom psykriatrin och ni har ju redan en form av fängelse med gruppboendet för utvecklingsstörda. Men kanske får fler vårdare och utan elektronik så kan ni känna er körda. Det enda ni kan göra är att använda speglarna på dasset. Ni kan spegla er själva i röven och kolla hur många hemmosar ni har som buktar ut. Livet är surt för den fule, och dom dumma. Masken kan du sy fast i fejjan om du inte plastikopererar nosen.

 4. Fredde.j skriver:

  Det är ganska synd om dig med masken specellt, men släng inte skit på tarottv. Om du och ditt gäng är så bittra på livet så gör något åt detta. Ni förstör atmosfären för normala människor.

 5. Mastercat skriver:

  Fan vad bra dokumentär! Kommer ihåg en annan kvinna som också satt på tarottv. Har en egen blogg. Heter Stallhäxan och blev utkörd från tarottv då inget stämde med det hon sa. Stallhäxan var med i uttagningen av det okända då hon var påverkad av alkohol och berömde Jörgen Gustavsson för att han var snygg i håret. Hon blev inte ens antagen till det okända. Kör sitt eget race och lurar människor och sitter på linjen också under annat namn men heter Linda. Läste hennes blogg. Många är upprörda hur hon kan fortsätta lura människor. F-n vilken bra studioröst du har i dokumäntären. Super!!!

  • Sadde skriver:

   ”…och blev utkörd från tarottv då inget stämde med det hon sa”
   Inget någon säger på tarottv stämmer och när det mot förmodan stämmer så är det inom frågor som vem som helst kan chansa kring. Jepp, tarottvs verksamhet är bluff rakt igenom precis som stallhäxan. Vi kickade deras arslen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *