Livet suger

Jag har aldrig mått sämre. Mina sjukdomar är tillbaka och ingen kille vill ha mej fast jag verkligen försöker. Jag var med min kompis Sandra (jag har bara en för ingen annan förstår sig på mej) på stan. Vi var och köpte smink (hon sminka sig efteråt, se bilden t h) och åt en varsin hamburgare på kebabkungen. Fan vad jag mådde piss av den hamburgaren, den gjorde så jag blev ledsen så jag nästan började gråta. Men det är ingen fara för Sandis är en riktig vän så hon skulle inte skvallra om jag började gråta.Sandis är jättefin som ni ser men jag är så ful så spegeln spricker typ när den ser mig, den springer iväg. Jag är ful ful och jag är dum i skallen också o kan fan ingenting. Varför vill ingen vara med mig? Förutom Sandis, hon rockar fett när vi chillar galet. När jag säger till henne att hon ser ut som ett uppsminkat trögt griskadaver som inte ens en hill billy skulle vilja gifta sig med och få griskultingar med, då garvar vi bara. Hon brukar skoja och kalla mig ”bipolära fettokossan” när vi chattar, vi har så jävla kul hon o jag och alla andra kan dra åt helvete. Livet är ett enda stor skämt bara och jag mår skiiiit 🙁

Haha, men kolla den här roliga bilden jag skrev om förut, den är på Sadulisten som slår en polis i huvudet med en hammare. hihi kul med någon som typ är 30 år som fortfarande har barnasinnet kvar… skulle vilja träffa han nån gång och äga honom eller nått. Kanske kan spela att jag gillar den valrossen och sen dumpa honom och spela in det med en dold mick när han blir ägd. Kanske slänga upp på flashback? Fast jag e så ful så han lär inte ens tycka om mig, kanske Sandis får försöka. hahaha vi kommer garva så vi pissar på oss… ooops för sent. haha nej, men måste dra nu, hejdå bloggen!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

9 svar på Livet suger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *