Dueenjävlahoraaaaa

Han e en jävlahoraaa! Gissa varför jag inte skrivit på över en månad? Jag åkte liksom hem till killen och trodade han skulle ha fotostudio, han hade ett paraply som jag trodde var en reflektor  men han slog den i skallen på mej så jag svimma o när jag liksom ba vaknade så låg jag i källaren och han var inne i mej, han tungkysste mej o hans tunga var inne i mej! Sen höll han mej fånge där i över en månad innan jag blev räddad. Han hade inte ljudisolerat källaren lika bra som Josef Fritz, så grannarna hörde mej skrika, så jag vann. Iförsej visste nog Josefs fru att han terrade sin dotter i över 20 år för det låter liksom igenom väggarna, hon snackade skit när hon påstod att hon inte visste nånting. Han som våldtog mej flydde men jag blev iaf räddad.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dueenjävlahoraaaaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *