Ful OCH dum

Det här har jag lust att göra med mig själv… alltså inte det jag gör just nu, skriver ett blogginlägg, utan det jag gör på bilden till vänster. Jag slår en hammare i skalden på mig själv på bilden till vänster. Vad hände då? Jo, igår alltså, jag ba liksom gick iväg till jobbet liksom, började väldigt sent 10.00 så det var ingen fara… trodde jag. Det arselklantdumskallen (jag) dock inte hade tänkt på var att jag var leeedig på måndagen och att jag förmodligen lider av en stor fet hjärnskada. Så jag gick dit och var där ett par minuter som en stor fet bajskorv som legat kvar i en kloak i flera år och svettades som en gris sedan när jag var tvungen att åka tillbaka hem. Jag kan lika gärna slå en hammare i skalden på mig själv, det gör ingen skillnad.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ful OCH dum

  1. Sara skriver:

    allt dedär du skrev stämde till 100 %, precis allt!

  2. pasqua skriver:

    Ganska subjektivt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *