Tjärleken e evig

Åååååh, jag är tjäääär. Har träffat en skitsnygg kille som jag har knullat med flera gånger. Det hela började några veckor innan nyårsafton, ja det är därför jag inte har skrivit så mycket i min blogg. Killen jag träffade på en fest gick fram till mej och liksom direkt frågade om jag ville ha sex med honom. Det var tjärlek vid första avsugningen! Jag lovar att vara ute mer senare och skriva om denna underbara människa men just nu vill jag bara ligga på hans manliga mage och bara vara tjääääääär! HAHAHAHA ni kan aldrig uppleva den tjäääärrlek jag gör just nu!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tjärleken e evig

  1. Pingback: Kniv i hjärtat | Klantarslets memoarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *