Jim Olsson 2.0

En galen maaaan….

Han älskar homosex och invandrare, bokstavligt talat älskar med invandrare. Fulmedia brukar skylla ifrån sig med att det har inte kommit en fällande dom så därför pubbar vi inte namnet. När det är sk nazister som gjort något så kommer namnet upp direkt men i det här fallet där gärningsmannen är en RFSL-nisse som fulmedia gillar så förblir gärningsmannen skyddad av fulmedia även efter fällande dom. Det är mina herrar den typen av hyckleri som skulle få självaste Jim Olsson att sätta sin rostade äggsmörgås i halsen.

Det är sånna djävla RFSL – svin alltså som kämpar för ”alla människors lika värde” och försvarar pedofiler som RFSL gör, som är det stötsta hotet – inte nazister. Sk nazister är i alla fall ärliga att alla är faktiskt inte lika värda speciellt inte våldtäktsmän som jobbar för RFSL. Eller? Fulmedia kan ju pubba våldtäktsmannens namn nu i stället för Jim Olssons, han som inte ens var brottsmisstänkt. Då gick det bra att hänga ut namnet för Jim jobbade inte för RFSL. Han va ba en gammal gubbe som skrev lattjo grejer på ett forum och hade en rolig hund som skällde konstant. Kommer ni ihåg det? Jag har biiiiidragit till en siiiida.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jim Olsson 2.0

  1. massifritzl skriver:

    Jim Olsson vann mot skrotmedia, jävla rolig gubbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *