Hatten är din

Alltså kolla den här ♥

Det var som hon hade bråttom till studion, kanske bad hair day, drog bort en lampskärm i desperation och slappa den på huvudet och sprang till studion allt vad hon hade och höll ena handen på lampskärmen så den inte skulle blåsa av skallen på na.

Hon är förstås död nu, det där var på 80-talet, men för helvete vilken pure gold hon är och var. Jag minns inte vilket klipp det kommer ifrån men den bilden säger allt. Hoppas hon begravdes tillsammans med den där roliga huvudbonaden för det var hon värd. Tack för alla garv. Roligare än BLM-rörelsen.

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Hatten är din

  1. massifritzl skriver:

    nääe vilken gullig tant! Hon borde få Palmepriset för den gullehatten de

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *