Skjut dig själv och skyll på andra

polisen poppade denna glada lillkille för nån månad sen. Han viftade med leksakspistol. Det är omöjligt att avgöra om en pistol är äkta bara genom att slänga ett getöga på den. Det är omöjligt att veta att personen som höll i den egentligen var snäll och aldrig skulle göra en fluga förnär. Poliser kan inte läsa dina tankar. Polisen vet inte vem du är. Man kan aldrig veta om någon som ser ut som killen på bilden är psykstörd butt ugly eller downs syndrom-snäll. Vifta aldrig med pistolliknande föremål. Vila i frid gulliga grabben som hade ett stort smirk på sina läppar. Du slipper din morsa nu. Din morsa som gick ut i media och sa ”dom borde sett direkt att han var helt dum i huvudet och inte ens hade tillräckligt med förstånd att avfyra ett skjutvapen”. Självklar skulle du kunnat göra det och din morsa hade fel. Du var duktigare än vad hon trodde. Hon trodde du såg så knasig ut så polisen automatiskt skulle avfärda dig som ett skämt. Fy fan. Haaa de fiiint nu brusch!

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

3 svar på Skjut dig själv och skyll på andra

  1. Grodan skriver:

    Kul att polisen hade gjort en total shoot-out of träffat cyklar och allt möjligt

  2. Jesus Kristersson skriver:

    Det som kan tyckas är än mer konstigt är att den invandrare som bara veckor snare tog sig in på en polisstation och hotade poliser med en pistol inte sköts med ett enda skott..,honom släppte dom samma dag. Ytterst egendomligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *