Sveriges fittigaste fegjude

<Ujuj. Så fort det varit lite varmare eller kallare en period så vaknar läppnegrerna till liv. Då vaknar djungeln. Ni kanske märkt att vi för en gångs skull har haft riktigt sommarväder nö i maj och början av juni? Mmm, helt ok 👌 jag klarar det. Men tydligen så passar det inte judarna i Sverige.
Kolla in den här cry babyn:


”Buhuhu det är så varmt. Jag är rädd. ”

Grattis, fegis. Här har du utmärkelsen Sveriges fittigaste fegjude (Anmäl mig för HMF om du någon gång ser det här). Han satt säkert inne på ett bögigt fik i Stockholm med en latte i ena handen och en kuk i andra och försökte komma på vad han skulle skriva i sin krönika. Nyhetstorka? Det där, det blev smaskigt det. Jordens umdergång för vi har fått en klassisk 1994-sommar för en gångs skull. Allt går åt helvete in a hand basket va? Mmm, nog står allting inte rätt till allt. Det är något allvarligt fel i skallen på honom. Nästa sommar kommer bli lika kall och regnig som vanligt och då kommer han ut igen säkert och skriver att det är något ”allvarligt fel”. Visst, jag gillar inte att det är varmt och soligt hela dagarna men jag sitter inte och gnäller som en pussy för det att fåren på Gotland torkar ut. Det är ju det här han vill. Ett klimat som passar negrerna som hand i handske. Först ett folkutbyte så alla i Sverige ser ut som vandrande chokladkakor och sen kan Alex hålla käften om att det är allvarligt fel med att det varit en aning soligt än så länge i sommar. Det kommer att börja regna snart så ”skit inte på dig nu”. Det finns vatten till ditt bög-kaffe i framtiden också.

Jag har ett intakt minne och är inte ett lögnaktigt as som Schulman. Jag vet att det förra sommaren bjäffsades som att det var kallare än vanligt och att det berodde på global uppvärmning det också.

Så här skrev SMHI om sommaren 2017

Årets sommar saknade en längre varm period och höga temperaturer. Några få gånger kröp temperaturen lokalt över 25° (högsommardag). 

Och nu blev det lite varmare i år och miljöpartister skiter knäck av lycka för att kunna använda det i valrörelsen. Hur vädret än blir är det sjukt och fel i fegisarnas ögon. Hoppas någon tillfångatar Alex Schulman och låser in honom i ett rum och sprayar honom med en eldkastare. Burn in hell you green little bastard!

Det här inlägget postades i Skitsnack och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 svar på Sveriges fittigaste fegjude

  1. Exmo skriver:

    cuckold joe

  2. b1ffen skriver:

    jävlar vilken idiot han är fan

  3. biffen skriver:

    Jävlar vilken judefan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *