Adolf Timell

Det har väl inte undgått någon att i denna tid av skvallerbytta bingbång-mentalitet som just nu råder i Sverige så har nazisten, homofoben, rasisten och mannen Martin Timell blivit outad som en våldtäktsman? Jepp han har tydligen tagit en tjej på rumpan för tio år sedan och nu berättar hon om det. Slow starter? Efter det kom ut har andra kommit ut från the wood work eller sk nigger in the woodpile som jag skulle kalla det, och berättat om hur äcklig denna äckliga slemmiga fitt-man har betett sig. Alla hatar honom nu. Han har tydligen inte ens försökt dölja hur svinig han är för idag rapporterade nyhetsorganet kukbladet att Martin faktiskt så tidigt som 1995 publicerade en bok där han är en djävla rasist och homofob! Jepp, han skrev en bok med skämt. Skämt som enligt titeln på boken var det bästa och sämsta. Så kanske tycker han att homoskämt är dåligt? Mja, han ska hängas ändå. För bara man sätter nått på pränt betyder det att man till hundra procent håller med om det. Okej.

Rasist

Så alltså är aftonblajan också nazister. Ja, faktiskt. För hur skojigt det än kan låta så är det inte Martin som spridit homofobiiii och nazistiska skämt omkring sig – dee e ab. Boken fanns inte att få tag på sedan länge bara ett arkivex låg på kungliga biblioteket. And what did you do you shit? Ni hämtade ut boka och citerade från den. Bögar, flator, judar och läskunniga invandrare fick därefter skämten serverade rakt upp i ansiket på ab:s site:

”Jonas Gardell ska skriva en ny musikal i gammal stil om Vilda Västern. Vet ni vad den ska heta? Oklahomo.”

”Vad är kaos? Jo, fem blinda lesbiska tjejer som är inlåsta i en fiskaffär.”

Smart drag där, om ni menar att skämten kränker och är farliga i nån mening, att smälla upp det i tidningen. Tror knappast någon som läste skämten på ab föregående dag var nere på kb och läste Martins skämtbok. Jag tror inte ab bryr sig ett fitt om vad han skrev i den biken 1995 kan såra nån utan snarare vill ab dra åt snaran kring den där äntligen hemma-fjanten som helt plötsligt blivit världens hemskaste människa under loppet av en natt Heey, asshole! Sluta sprida nazistskämt om det nu är så djävla farligt. Den boken hade inte sårat någon på över 20 år och nu var det dags huh? Pajasnollor. Det största sämsta skämtet i den här historien är afrobladet. Men det kanske kränker någon att jag konstaterar.

Till saken hör att det är hyckleri att anklaga Martin för homofobi med hänvisning till ett bögskämt om Gardell publicerad 95 i tiderna då Gardell själv sprang omkring och skämtade om bögar i högan sky och hade t om ett tvprogram där han gjorde en grej av att han var homo. Men Martin kanske borde ha fattat att det 20år senare var olagligt att skoja om bögar? Ja, Gardell får väl skoja fortfarande men god nabbit, han borde ha tänkt sig för och rådfrågat spåkukan!(en spåkula för bögar).

Fler skämt ab publicerade:

”Hur stoppar man fem svarta killar från att begå en gruppvåldtäkt? Man kastar en basketboll åt dem”, lyder ett av skämten i boken.

Och de rasistiska och homofobiska anspelningarna fortsätter:

”Vad är gult, skräckslaget och bankar på rutan? En japan som är instängd i en mikrovågsugn.”

”Hur vet man att det är en judisk familj på campingen? De har inget förtält.”

Mm den drog Gert fylking i samma veva på tv3, den nazisten. Gäsp, hoppasni ni sover gott och inte anklagar mig för homofobi bara för jag citerar aftonbladets skämt :p

Det här inlägget postades i Skitsnack. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Adolf Timell

  1. Doctor-Arne skriver:

    Sett en del som skyddar Timell också, lite kul hihi. Tycker det är en petitess jämfört vad som händer i stockholms förorter, men det är rausistiskt att prata om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *